Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان توضیحاتی را در خصصو چرایی افزایش نرخ بلیط اتوبوس در اصفهان ارائه داد.

به گزارش خبرنگار ایمنا، علیرضا نصر اصفهانی در نخستین نشست خبری خود که به صورت مجازی برگزار شد، ضمن قدردانی از همکاری رسانه‌هابرای حضوردر این نشست اظهار کرد: در واقع برنامه ریزی برای برگزاری نشست خبری و گزارش عملکرد به صورت هر شش ماه یکبار بود که این امر با توجه به بررسی بودجه سال ۹۹ شهرداری، برگزاری انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و در نهایت شیوع ویروس کرونا این نشست به تاخیر افتاد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه خبرنگاران دیده بان های خوبی در جامعه هستند، افزود: خبرنگاران همه اقدامات مدیریت شهری را زیر ذربین دارند، باید همواره این رفتار را داشته باشند و همواره مطالبات مردم را پیگیری کنند.

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه دردورانی فعلی باید برای اعمال مدیریت خوب و فاصله گرفتن از خطاها باید از نظرات کارشناسان، شهروندان و دیگر افراد متخصص بهره ببریم، اضافه کرد: همچنین از پیشنهادات خبرنگاران نیز در این زمینه بهره می بریم، بر این باورم در پنج دوره شورای شهر همه مدیران تلاش کرده اند که اصفهان را با ویژگی ها و مختصات ویژه خودش توسعه دهند و آن را به مدیران بعدی تحویل دهند و امیدواریم این اتفاق نیز برای ما رقم بخورد.

وی تاکید کرد: همه توان خود را به کار می گیریم تا شهر را با ارزش افزوده به مدیران بعدی و شهروندان تحویل دهیم.

نصر اصفهانی در خصوص افزایش نرخ بلیط اتوبوس در اصفهان اظهار کرد: شرکت واحد اتوبوسرانی در سال های گذشته تاکنون چالش های زیادی را داشته و هیچ وقت این مجمموعه را آرام نندیدم و همواره با مشکلاتی رو به رو بوده است، قطعا وقتی که همه ساله افزایش نرخ بلیط اتوبوس را داشتیم با واکنش هایی رو به رو بودیم و امسال نیز با افزایش ۲۵ درصدی نرخ بلیط اتوبوس این اتفاق افتاد.

وی با بیان اینکه در حال حاضر شرکت اتوبوسرانی حدود یک هزار اتوبوس فعال دارد و روزانه ۶۰۰ هزار مسافر را جابه‌جا می کند، میزان حداقل دریافتی از خطوط اتوبوس ۳۰۰ و حداکثر آن ۱۱۰۰ تومان است و باید توجه داشت که هزینه تمام شده برای هر شهروند سه هزار تومان است که مبلغی که شهروندان پرداخت می کنند یک سوم هزینه ها است، که این مبلغ را ۳۰ درصد مسافر، ۳۰ درصد دولت و ۳۰ درصد را مدیریت شهری پرداخت کند و در شرایط فعلی ۷۰ درصد از این هزینه توسط مدیریت شهری پرداخت می شود.

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه بروز رسانی سیستم اتوبوسرانی در دستور کار است، ادامه داد: میانگین عمر ناوگان اتوبوسرانی اصفهان ۸ تا ۱۰ سال، باید برای بروز رسانی سیستم و پرداخت ماهانه ۱۰ میلیارد تومان هزینه های اتوبوسرانی ناچار به افزایش نرخ بلیط هستیم.

وی تاکید کرد: باید ۳۰ درصد از هزینه های اتوبوسرانی توسط شهروندان و ۷۰ درصد توسط مدسیریت شهری تامین شود و هر سال مجبور به افزایش نرخ بلیط اتوبوس هستیم.

نصر اصفهانی با بیان اینکه صادقانه می گوییم که

کد خبر 418927

منبع: ایمنا

کلیدواژه: رئیس شورای شهر اصفهان نشست خبری فضای مجازی پروژه هاي عمراني شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق افزایش نرخ بلیط اتوبوس شورای اسلامی شهر اصفهان رئیس شورای ۳۰ درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۰۷۴۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود ۱۵۰۰ دستگاه اتوبوس به تهران تا پایان شهریور | خدمات پس از فروش اتوبوس های برقی بر عهده شرکت های داخلی خواهد بود

به گزارش همشهری آنلاین؛ مهدی علیزاده درباره تکمیل و نوسازی ناوگان اتوبوسرانی گفت: از ابتدای دوره ششم مدیریت شهری ۸۲۶ اتوبوس وارد پایتخت شده است. تا پایان اردیبهشت ماه شرکت اسنا ۶۰ دستگاه و تا پایان خرداد شرکت عقاب ۲۰۰ دستگاه اتوبوس را تحویل ما می دهند. با این حساب ۲۶۰ اتوبوس داخلی به میزان ذکر شده اضافه خواهد شد.

او در ادامه اظهار کرد: این روند را تا پایان شهریور ادامه خواهیم داد و به این ترتیب تعداد اتوبوس ها حدودا به بالای ۱۵۰۰ اتوبوس می رسد.

علیزاده با بیان اینکه این اتوبوس ها همگی شماره گذاری شده اند، تاکید کرد: فقط ۹۷ دستگاه اتوبوس که از سمت وزارت کشور به ما تحویل داده شده است پلاک گذاری نشده بود که با هماهنگی راهور شماره گذاری شده و در خطوط جاری کردیم.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه عنوان کرد: بنابراین هیچ اتوبوس بدون پلاکی نداریم که به بهانه پلاک متوقفش کنیم.

او درباره مهندسی خطوط سطح پایتخت نیز بیان داشت: مهندسی خطوط را آغاز و برنامه ریزی کردیم تا در تعدادی از خطوط که از نظر بار مسافر احتیاجی به اتوبوس ندارند مینی بوس جایگزین کنیم تا در خطوط پر ازدحام اتوبوس بیشتری داشته باشیم.

علیزاده گفت: این اقدام را در نزدیک ۵۰ خط انجام دادیم.

او در پایان با اشاره به راه اندازی تعمیرگاه مخصوص اتوبوس های برقی در تهران، خاطرنشان کرد: قرار است تا با ۲ شرکت عقاب و اسنا به مذاکره بپردازیم تا خدمات پس از فروش اتوبوس های برقی را به شرکت های داخلی واگذار کنیم.

کد خبر 850334 منبع: خبرگزاری شهر برچسب‌ها اتوبوس - شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه شهردارى تهران حمل و نقل شهری

دیگر خبرها

  • خطا در خرید اینترنتی بلیط اتوبوس
  • پیش‌بینی ۳ خط ویژه اتوبوس برای جابه‌جایی بازدیدکنندگان نمایشگاه کتاب
  • ورود ۱۵۰۰ دستگاه اتوبوس به تهران تا پایان شهریور | خدمات پس از فروش اتوبوس های برقی بر عهده شرکت های داخلی خواهد بود
  • پیش بینی 3 خط ویژه اتوبوس برای جابجایی بازدیدکنندگان نمایشگاه کتاب
  • ترجیح اتوبوس‌های برقی برای چیست؟
  • پیش‌بینی ۳ خط ویژه اتوبوس برای بازدیدکنندگان از نمایشگاه کتاب
  • پیش‌بینی ۳ خط ویژه اتوبوس برای جابجایی بازدیدکنندگان نمایشگاه کتاب
  • حقوق بازنشستگان در سال ۱۴۰۳ چقدر افزایش یافت؟
  • توضیحات رئیس جمهور در خصوص ابعاد و آثار عملیات وعده صادق
  • یادی از اولین خطوط اتوبوسرانی | از بلیت فلزی تا بلیت کاغذی و باجه بلیت‌فروشی